Vágólapra másolva!
 

A Tottenham Hotspur megszerezte az AJ Auxerre finn játékmesterét, Teemo Tainiót - de csak a következő szezonra. Az Arsenal brazil középpályása, Edú még januárban Valenciába igazolhat.

A Southampton a Celtic FC szenegáli csatárát, Henri Camarát szemelte ki, míg a Potsmouth a görög Panathinaikosz kapusát, Kosztasz Halkiaszt szerezné meg. Az FC Porto kölcsönadta középpályását, Hugo Lealt az Académica Coimbrának.

Az 1. Nürnberg leigazolta a másodosztályú MSV Duisburg kapusát, Dirk Langerbeint. A Borussia Dortmund középpályása, Dedé 2007-ig meghosszabbította szerződését.

Az AC Milan argentin védőjéért, Fabrizio Colocciniért a Middlesbrough FC jelentkezett be. A Manchester City az Anderlecht csatárát, Jérome Mpenzát szemelte ki.

A Palermo közel áll ahhoz, hogy megszerezze az Internazionale csatárát, Julio Cruzt. A Livorno leigazolta a cseh Baník Ostrava középpályását, Mario Lickát.

A Manchester United kameruni középpályását, Eric Djemba-Djembát a Manchester City és a Benfica is vinné. A Newcastle United francia szélsőjét, Laurent Robert-t az RCD Mallorcával hozták kapcsolatba.

A Juventus kölcsönadta horvát védőjét, Igor Tudort a Sienának a szezon végéig. A Cagliari görög kapusa, Teofanisz Katerjannakisz felbontotta szerződését a klubbal. A Chievo Verona a szezon végéig kölcsönkapta az Internazionale balhátvédjét, Alessandro Potenzát, aki eddig a Parmában futballozott, szintén kölcsönben.

A Real Betis megszerezte a másodosztályú UD Las Palmas védőjét, Jaime Pérezt. A Hansa Rostock leigazolta az FC Lahti veterán finn támadóját, Jari Litmanent.