Vágólapra másolva!
Az RC Lens együttese öt évre szerződtette a brazil Cruzeiro utánpótlás-válogatott csatárát, Jussie Ferreira Vieirát. Gravesen helyére a Lens 20 éves középpályását, Guillaume Plessist szerezte meg az Everton.

Az AS Monaco védője, Gael Givet 2009-ig meghosszabbította szerződését. A Fiorentina megszerezte az Atalanta fiatal csatárát, Giampaolo Pazzinit.

Minden bizonnyal a Celticben marad Jackie McNamara, aki kész aláírni új szerződését, míg Bobo Balde a Middlesbrough-ban folytathatja pályafutását. A Birmingham City menedzsere, Steve Bruce remélei, az átigazolási időszak végére megszerzi Craig Bellamyt a Newcastle-től.

Jose Mourinho tagadta, hogy a Chelsea-hez szeretné csábítani az Arsenal válogatott védőjét, Ashley Cole-t.

A veterán francia középpályás, Benoit Cauet a CSZKA Szófiához szerződött, az Inter egykori középpályása hat hónapos szerződést kötött a bolgár együttessel.

A lengyel Wisla Kraków csapatából erősített a Trabzonspor, amely leigazolta Miroslaw Szymkowiakot. A Servette togói csatára, Mohamed Kader a francia Sochaux-hoz távozott.

A skót Premier League-ben szereplő Dunfermline a macedón válogatott Georgi Hristovval erősített, míg Jim Hamilton a Livingston helyett a Motherwellbe, az ír kapus, Nick Colgan pedig a Barnsley-ból a Dundee United FC-be szerződött.