Vágólapra másolva!
Lőtt sebekkel, súlyosnak minősített sérülésekkel szállították kórházba, és műtötték is meg nyomban a CSZKA Moszkva futballklub elnökének, Jevgenyij Ginyernek a fiát. 

A spanyol hírügynökség rendőrségi forrásokra hivatkozó szerda reggeli helyszíni jelentése szerint Vlagyimir Ginyert este, az orosz főváros központjában érte a támadás: az édesapja dzsipjét használó 24 éves fiatalemberre ismeretlenek egy másik autóból lőttek rá többször, és nemcsak őt találták el, hanem megsebesítették a testőri szerepet betöltő sofőrjét is.

Az NTV orosz televízió közlése szerint az ifjabb Ginyert azonnal megoperálták, mivel "különböző súlyos sérüléseket" szenvedett.

Egyes feltételezések arról szólnak, hogy valójában nem is ő, hanem apja volt a célpont. Jevgenyij Ginyer annak a CSZKA Moszkvának az elnöke, amely jelenleg második a bajnokságban, ennél lényegesebb információ azonban, hogy Oroszország leggazdagabb labdarúgóklubjáról van szó, amelynek patrónusa a londoni Chelsea-t is megvásárló, Angliában élő orosz multimilliárdos "olajcár", Roman Abramovics.