Társoldalunk:

Gera-szaltó az angol mobilokon

2005.02.24. 16:03

Az angol West Bromwich Albion hivatalos honlapján arra buzdítja szurkolóit, hogy töltsék le mobiltelefonjukra a Gera Zoltán látványos gólöröméről készített színes fényképet.

A minap Bryan Robson, a Premier League-ben utolsó helyezett West Bromwich Albion menedzsere azt ígérte a fanatikusoknak, hogy Gera Zoltán akkor sem hagyja el a birminghami klubot, ha az kiesik az élvonalból. Akinek eddig kétsége lett volna afelől, hogy a magyar középpályás a WBA-drukkerek egyik legnagyobb kedvence, annak érdemes ellátogatnia az újonccsapat hivatalos honlapjára, ahol egy érdekes reklám található.

"Töltsd le Gerát és Earnie-t a mobilodra!" - hirdeti a weblap, hozzátéve, hogy most, a "kettőt fizet egyet kap" (2-4-1, azaz two for one) akció keretében még jobban járhat a mobilunk. Ha így teszünk, akkor az épp szaltózó Gerát láthatjuk majd a telefonunkon, s ráadásképp a sereghajtó másik támadóját, a walesi Robert Earnshaw-t is "megkapjuk".

A WBA legutóbb hétfőn lépett pályára: Gera Zoltán a 81. percig a pályán volt, de ezúttal sem ő, sem pedig - a szintén látványos gólörömeiről ismert - Earnshaw nem volt eredményes, pedig a Southampton ellen igencsak elkelt volna legalább egy hazai gól. A 0-0-s döntetlennel ugyanis utolsó maradt a csapat, s egyre kevesebb az esélye a bennmaradásra. Az ördöngős cseleiről is ismert Gera ennek ellenére óriási népszerűségnek örvend Birminghamben.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK