Társoldalunk:

A Juve véget vetett a Real BL-menetelésének

2005.03.09. 20:36

Bajnokok Ligája, nyolcaddöntő, visszavágók:
Bayer Leverkusen (német) - Liverpool (angol) 1-3 (0-2)
Leverkusen, BayArena
v.: Sars (francia)
Leverkusen: Butt - Callsen-Bracker, Ramelow (Castro, 70.), Placente - Babic, Schneider, Bierofka, Donovan (Fritz, 53.), Krzynówek - Berbatov (Voronyin, 32.), Franca.
Liverpool: Dudek - Finnan (Nunez, 74.), Hyypia, Carragher (Welsh, 70.), Warnock - Riise, Gerrard, Hamann (Smicer, 62.), Luis Garcia, Biscan - Baros.
gól: Krzynówek (88.), illetve Luis Garcia (28., 32.), Baros (67.)
továbbjutott: a Liverpool, 6-2-es összesítéssel

Az otthoni 3-1-es győzelem után Leverkusenben is a Liverpool került előnybe, Hamann gyűjtött be egy szöglet után kifejelt labdát, majd Gerrardhoz játszott, a Vörösök kapitánya laposan beadott, és középen Luis Garcia Placentét megelőzve a hálóba továbbított.

Ismét egy szöglet, és ismét egy angol gól: Gerrard ívelte be a labdát, amit Biscan továbbcsúsztatott és Luis Garcia megint jókor érkezett. A baj nem jár egyedül, Berbatov megsérült, így egyik legjobbját vesztette el a Bayer.

A második játékrész derekán Baros teljesen padlóra küldte a már egyébként is reménytelen helyzetben lévő németeket, egy lepattanó labdát mellel megszelidített, majd laposan a hálóba zúdított. A végén még Krzynówek szépített, de ez már semmit sem számított, a Liverpool 6-2-es összesítéssel jutott a negyeddöntőbe.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK