Társoldalunk:

BL: Capello felszabadult, Wenger realista

2005.03.10. 11:41

Az angol sajtó siratja az Arsenal kiesését és ünnepli az FC Liverpool továbbjutását a Bajnokok Ligája nyolcaddöntője szerdai visszavágóinak másnapján.

Arsenal - Bayern München 1-0
Daily Mail:
"A Chelsea drámai sikere után mélyponton az Arsenal. Ez a két este megmutatta az angol futball súlypontjának eltolódását a Highburyről a Stamford Bridge-re. A keddi, illetve szerdai meccsnapok annyira különböztek egymástól, mint a gyöngyöző pezsgő a Moulin Rouge-ben és a poshadt sör Bajorországban."

Daily Telegraph:
"Ballack emberei elintézték az Arsenalt. Szégyen volt, ahogy a londoniak vánszorogtak, miközben Henry egyedül küzdött."

The Sun:
"Henry brilliáns gólja sem tudta megakadályozni az Ágyúsok kiesését. Pokol a Highburyben: újabb végzetes kupaeste, árnyoldalakkal."

Daily Mirror: "Henry feledhetetlen találata ellenére Wenger csapata ráfizetett a siralmas müncheni fellépésére. Az Arsenalból hiányzik az, ami megvan a Chelsea-ben."

Bayer Leverkusen - Liverpool 1-3
Daily Mirror:
"Garcia a Bayer mészárosa. Tényleg olyan elképzelhetetlen, hogy a Liverpool megnyerheti a BL-t? A milánói lovagok, a Bayern München és a nyugat-londoni birodalom még áll, de a Mersey-partiak a negyeddöntőbe kerüléssel már messzebb jutottak, mint néhány nevesebb vetélytársuk."

The Guardian:
"Lehet, hogy idehaza rettentően kiegyensúlyozatlanok, de végül is az utóbbi 20 évben már másodszor jutottak be a BL legjobb nyolc csapata közé."

Telegraph:
"A Liverpool figyelemre méltóan egyszerű módon került a negyeddöntőbe: Garcia két gólja négy perc alatt megtörte a Leverkusen ellenállását."

Előző
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK