Vágólapra másolva!
Hatalmas meglepetésre az Üllői úton tudott nyerni a Fehérvár labdarúgócsapata, amely Kuttor találatával 1-0-ra verte a bajnok Ferencvárost. A keleti rangadót a Debrecen 1-0-ra nyerte a Diósgyőrrel szemben, a Győr Pécsett végzett 1-1-re.  Az Újpest ellen szerzett két gólját követően Illés Béla Pápán is győzelemre vezette az MTK-t. A Vasas és a Sopron simán verte a Békéscsabát, illetve a Nyíregyházát, míg a Honvéd bravúros, 3-1-es diadalt könyvelhetett el Zalaegerszegen.

Arany Ászok Liga 18. forduló
Ferencváros - Fehérvár FC 0-1 (0-0)
Üllői út, 5590 néző
v.: Kassai
Ferencváros: Szűcs - Vukmir, Gyepes, Botis - Bognár (Tőzsér, 53.), Rósa D., Leandro, Huszti - Sowunmi (Sasu, a szünetben), Vagner, Penksa (Bajevszki, 70.)
Fehérvár FC: Tudor - Csizmadia, Kuttor, Fehér Zs. - Vincze Z., Lattenstein, Tereánszki-Tóth (Szekér 91.), Bozic, Zöld - Magasföldi (Fodor, 85.), Kerek (Schwarz, 88.)
gól: Kuttor (70.)
sárga lap: Rósa D. (93.), illetve Tudor (76.)

5. perc: Kerek tört volna egyedül kapura, de Gyepes beérte, s a labda végül Szűcs kezében landolt.

28. perc: Lenadro passzolt Penksa elé a 16-os bal oldalán, de a támadó rendkívül gyenge megoldást választva a kapu fölé lőtt.

55. perc: Leandro emelt a csereként beállt Sasu elé, aki 8 méterről kapásból lőtt, de a jobb sarok felé tartó labdát Tudor bravúrral hárította.

62. perc: Csizmadia jobb oldali szögletét Szűcs alaposan elnézte, így a hosszú saroknál helyezkedő Kerek tisztán fejelhetett, de csak a kapufát találta el.

70. perc: Magasföldi bal oldali szögletére az előrehúzódó Kuttor érkezett a legjobban, és 6 méterről a kapu jobb oldalába fejelt (0-1).

72. perc: Vagner egyenlíthetett volna egy percen belül, de a cseh támadó 5 méterről a lelátóra rúgta a labdát.

Az első félidőben a ferencvárosiak nem tudtak mit kezdeni a fehérváriak betömörülő védekezésével, és elképzelés nélküli támadásiakból ezért komolyabb helyzet nem is alakult ki.

A szünetben a fehérváriak valószínűleg megérezték, hogy ezen az estén akár bombameglepetés is születhet, ezért a második félidőben már jóval többször merészkedtek Szűcs kapuja elé. A vendégek továbbra is remekül védekeztek, ráadásul Kuttor Attila egy szöglet után a vezetést is megszerezte. László Csaba, a hazaiak szakvezetője szinte minden épkézláb támadót harcba küldött, de amikor már sikerült átjátszaniuk a vendégvédelmet, akkor a remek napot kifogó Daniel Tudor hárított.

Ez végül azt jelentette, hogy a Ferencváros a Győr elleni 0-1-et követően második hazai meccsét is elveszítette tavasszal.