Vágólapra másolva!
Az Újpest FC hazai pályán 1-1-es döntetlent ért el a NABI Kaposvár ellen a labdarúgó Arany Ászok Liga 18. fordulójában.

Arany Ászok Liga, 18. forduló:
Újpest FC - NABI Kaposvár 1-1 (1-0)
Szusza Ferenc Stadion, 2000 néző, v: Hanacsek
Újpest: Vlaszák - Fehér Cs., Böjte, Tamási, Vanczák - Farkas B., Erős K. (Németh N., 73.), Polonkai - Feczesin (Kőhalmi, a szünetben), Rajczi, Kovács Z.
Kaposvár: Balajcza - Farkas N., Nagypál, Zahorecz, Hegedűs - Andruskó (Zsolnai, 85.), Bank, Kardos Petrók, 90.), Máté - Jovánczai (Maróti, 55.), Oláh
gól: Rajczi (10.- 11-esből), illetve Zahorecz (64.- 11-esből)
sárga lap: Oláh (74.)

9-10. perc: Kovács Z. lépett volna ki a 16-oson belül, de lerántották, így büntető következhetett, amit Rajczi a bal alsó sarokba lőtt (1-0).

63. perc: egy beemelt labda már Vlaszák kezében landolt volna, amikor Vanczák még "biztonsági" okokból visszahúzta Oláht, amiért Hanacsek a büntetőpontra mutatott. A megítélt 11-es Zahorecz magabiztosan értékesítette (1-1).

Rendkívül unalmas tempóban kezdődött a találkozó, ennek ellenére az Újpest egy büntetővel gyorsan megszerezte a vezetést. Mészöly Géza, a hazaiak szakvezetője ezúttal a háromcsatáros játékrendszerrel próbálkozott, de ez sem hozta meg a hazai közönség által várt rohamokat. Mindent elmond az első 45 percről, hogy a legnagyobb tapsot a lila-fehér jégkorongosok kapták, akik az ősi rivális Ferencváros szombati legyőzésével hódították el a bronzérmet.

A játék képe a második félidőben sem változott: támadgatott az Újpest, de a játékosok a kapu előterében gyengébbnél gyengébb megoldásokat választottak, ráadásul a vendégek egy büntetőt követően egyenlíteni tudtak, így igazságos döntetlen született.