Vágólapra másolva!
A Bayern München érdeklődik a Hamburger SV belga középhátvédje, Daniel van Buyten, illetve a VfB Stuttgart portugál védője, Fernando Meira iránt.

A Real Madrid a német lapok szerint érdeklődik a Schalke 04 brazil középpályása, Lincoln iránt. A Manchester City kínai védője, Sun Jihai hamarosan meghosszabbíthatja szerződését. A Villarreal a mexikói Santos Laguna argentin csatárát, Matías Vuosót szemelte ki.

Az Arminia Bielefeld ghánai csatára, Isaac Boakye 2008-ig meghosszabbította kontraktusát. Az AS Monaco balhátvédjét, Patrice Evrát az Atlético Madrid szemelte ki. A Juventus kapusa, Gianluigi Buffon 2010-ig meghosszabbította szerződését.

A Lazio középpályása, Giuliano Giannichedda a Juventusba tart. A Liverpool FC német középpályását, Dietmar Hamannt a Bolton Wanderers is szeretné megszerezni.

Az amerikai FC Dallas válogatott csatárának, Eddie Johnsonnak az aláírásáért a Manchester United és a PSV Eindhoven versenyez.

A Middlesbrough FC holland szélsőjét, Boudewijn Zendent a Werder Bremen szemelte ki. A Stade Rennes svéd középpályását, Kim Källströmöt a skót Rangers FC-vel hozták kapcsolatba.