Vágólapra másolva!
A West Bromwich Albion védője, Darren Moore két évvel meghosszabbította szerződését. A Rangers FC grúz csatára, Sota Arveladze a szezon végeztével távozik a glasgow-i klubtól.

A Werder Bremen francia védője, Valerien Ismael 2007-ig meghosszabbította szerződését. A Bayern München egyéves szerződéshosszabbítást ajánlott brazil középpályásának, Zé Robertónak.

Az Udinese chilei középpályását, David Pizarrót az AS Roma szemelte ki. A Villarreal CF csatárát, Antonio Guayrét a Liverpool FC és a Newcastle United is figyeli.

Az FC Nantes kapusáért, Mickael Landreau-ért a Celtic FC jelentkezett be. Az AZ Alkmaar a hírek szerint a nyáron szeretné leigazolni a Newcastle United holland csatárát, Patrick Kluivertet.

A Hamburger SV-t a NAC Breda paraguayi csatárát, Edgar Barettóval hozták kapcsolatba. Az Arsenal FC érdeklődik a Brescia csatára, Andrea Caracciolo iránt.

A Real Zaragoza brazil középpályása, Sávio 2007-ig meghosszabbította szerződését. Az AS Roma argentin védője, Leandro Cufré új kontraktust írt alá, amely 2009-ig érvényes.