Vágólapra másolva!
A múlt szombaton elhunyt pápa emlékére Ronaldo gyermeke - amennyiben fiú lesz - a János Pál nevet kapja a keresztségben. Daniella Cicarelli, a Real Madrid világbajnok labdarúgójának élettársa a múlt héten jelentette be, hogy gyermeket vár.

Az O Dia című brazil napilap emlékeztetett rá, hogy a világsztárt és édesanyját, Soniát néhány éve fogadta II. János Pál, s Ronaldo akkor sírva jött ki az audienciáról.

A klasszis február 14-én jelképes házasságot kötött Daniela Cicarellivel. A 28 éves világbajnok egy elegáns francia kastélyban, a Chateau de Chantillyban mondta ki Valentin-napon választottjának a boldogító igent.

A Párizstól 35 km-re található, XVII. századi palotában 250 vendég jelent meg, köztük Ronaldo olyan sportoló barátai, mint a madridi csapattárs Raul, David Beckham és Michael Schumacher.

A 28 éves klasszis első, Milene Dominguessel kötött házassága 2004 elején bomlott fel, de a válást még nem mondták ki. A házaspár 1999 decemberében kötötte össze életét, nem sokkal később megszületett közös gyermekük, Ronald. A kisfiú az édesanyjával maradt.