Vágólapra másolva!
A címvédő és a játéknap előtt második Ferencváros nagy meglepetésre még pontot sem tudott szerezni a sereghajtó Nyíregyháza otthonában a labdarúgó Arany Ászok Liga 21. fordulójában. Nem csak a Fradinak nem ment a játék a szerdai játéknapon, a nyírségieken kívül csak a szintén kiesés elől menekülő Diósgyőr és Pápa csapata győzött, egyaránt gólzáport zúdítva fővárosi ellenfelére. 

Arany Ászok Liga, 21. forduló:
Nyíregyháza - Ferencváros 2-0 (1-0)
Nyíregyháza, 7000 néző
vezette: Ábrahám
Nyíregyháza: Németh V. - Tímár, Szatke, Ambrusz, Vasas - Némedi, Minczér, Miskolczi (Lakatos 57.), Pintér - Lengyel (Kenesei Z. 78.), Laskai (Nikolic 46.)
Ferencváros: Szűcs L. - Vukmir, Gyepes, Bognár, Huszti (Tőzsér 79.) - Balog, Rósa D., Lipcsei, Penksa - Bajevszki (Bartha 70.), Sowunmi
gól: Némedi (13.), Nikolic (67.)
sárga lap: Vasas (31.), Kenesei Z. (79.), illetve Gyepes (52.), Balog (75.)

13. perc: Hazai szabadrúgást követően Szűcs Némedi elé tenyerelte a labdát, aki 14 méterről a jobb sarokba lőtt (1-0).

67. perc: Nyíregyházi kontra végén az előrevágott labdával Nikolic egy testcsellel átjátszotta magát Vukmiron, majd 8 méterről a jobb sarokba lőtt (2-0).

A két csapat az első játékrészben lüktető ritmusú, izgalmas játékot produkált, a hazaiak vezetése után a Ferencváros valamivel nagyobb sebességre kapcsolt, több helyzete is akadt, ám egyenlítenie nem sikerült. A második félidő FTC-rohamokkal kezdődött, ám a fővárosiak nem tudták kihasználni lehetőségeiket. Nem úgy a hazaiak, akik egy szép akció végén növelték előnyüket.

A kiesés elkerüléséért küzdő Nyíregyháza fontos három pontot szerzett a továbbra is hullámvölgyben lévő bajnok ellen.