Társoldalunk:

Elvesztette tavaszi veretlenségét a Győr Fehérvárott

2005.04.23. 21:46

Előre FC Békéscsaba - Diósgyőr BFC 0-2 (0-1)
Békéscsaba, 1500 néző
vezette: Bede
Békéscsaba: Simunic - Vasiljevic, Brlázs, Grujic, Bujáki - Simic, Pozsár, Bozovic (Kocsis 57.), Ursz - Drobnjak (Hoffmann 66.), Lázok (Kulacsik 85.)
Diósgyőr: Kövesfalvi - Mogyorósi, Gáspár, Máté, Dianu - Halgas (Belényesi 84.), Katona, Sipeki, Hompoth - Egressy (Virág 57.), Siminic (Tisza 71.)
gól: Egressy (18., 11-esből), Tisza (89.) 
kiállítva: Ursz (82.), illetve Hompoth (67.)
sárga lap: Ursz (36. 82.), illetve Hompoth (30., 67.), Mogyorósi (42.)   
 
18. perc: Halgas iramodott meg a labdával, amint belépett a 16-oson belülre Ursz hátulról buktatta, 11-es. A büntetőt Egressy laposan a bal alsó sarokba lőtte (0-1).

25. perc: Vasiljevic jobbról átemelt Bozovicnak, aki 8 méterről a kivetődő Kövesfalviba lőtt.

67. perc: a felezővonalnál Hompoth felvágta Pozsárt, amiért ismét sárga lapot kapott, így a kiállítás sorsára jutott.

82. perc: Ursz felvágta Halgast, szintén ártalmatlan helyzetben, ez is sárgát ért és Ursz is mehetett zuhanyozni, mivel neki is második sárga lapja volt ezen a mérkőzésen.

89. perc: Belényesi Virághoz továbbított, aki Tisza elé játszott, a diósgyőri cserejátékos jól látta meg, hogy Simunic kint áll kapujából, így fölötte átemelve a jobb sarokba továbbított (0-2).  

Egy rendkívül alacsony színvonalú mérkőzésen egyik csapat sem veszélyeztette a másik kapuját, a vendégek is egy szerencsétlen helyzet után, 11-esből jutottak előnyhöz.  

A fordulás után a Diósgyőr el sem jutott Simunic kapujáig, a csabaiak viszont mindent egy lapra feltéve támadtak, ám mindez meddőnek bizonyult, a jobbnál jobb helyzeteket is kihagyták. A vendégek egyszer próbálták bevenni a kaput a 2. játékrészben és ezt sikerrel tették.

Előző
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK