Társoldalunk:

Ott ül a pécsi futballkispadon

2005.04.26. 17:31

Sikerült megállapodnia a Pécsi MFC labdarúgócsapatának vezetőségének a felfüggesztett trénerrel, Nagy Tamással és segítőjével, Schneider Gáborral, új szakvezetőt eddig nem talált a Baranya megyei együttes. A gárdát a szerdai, Vasas elleni hazai összecsapáson Ott József irányítja majd.

Noha új vezetőedzőt még nem találtak a csapat élére a labdarúgó Arany Ászok Ligában szereplő Pécsi MFC elöljárói, Nagy Tamással, a munkavégzés alól vasárnap határozatlan időre felmentett eddigi trénerrel, illetve segítőjével Schneider Gáborral már megállapodtak a távozás feltételeiről, így a munkakapcsolat közös megegyezéssel ér véget.

A bajnokság 24. fordulójában, szerdán a PMFC - amely a Nyíregyházától szombaton elszenvedett 1-0-ás vereséggel az utolsó előtti helyre csúszott vissza a tabellán - a Vasast fogadja. A kispadra Ott József ül le, segítője pedig Kárpáti Péter lesz.

A piros-feketék edzését már hétfőn is Ott irányította, aki korábban Felsőszentmártonban, Szentlőrincen és Komlón is eredményesen dolgozott, utóbbi csapatával tavaly második lett az NB II nyugati csoportjában.

Pécsi információk szerint a klub új szakvezetője Várhidi Péter vagy Dajka László lehet, ám egyik szakember sem erősítette meg, hogy tárgyalt volna a klubbal.

(MTI)/[origo]

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK