Vágólapra másolva!
A bajnoki címvédő Ferencváros hazai pályán 1-1-es döntetlent ért el az Újpest FC ellen, így a listavezető Debrecen - amely könnyedén verte a Sopront - előnye immáron kilenc pont. A dobogóra pályázó csapatok mérkőzésén a Győr és az MTK döntetlent játszott. Ott József győzelemmel debütált a Pécs kispadján, így az angyalföldiek sorozatban hatodszor szenvedtek vereséget. Az egyre jobb helyezésért küzdő Diósgyőr hazai pályán 0-1-ről fordítva nyert 3-1-re a Fehérvár FC ellen.

Arany Ászok Liga, 24. forduló:
Lombard FC Pápa - Előre FC Békéscsaba 2-0 (0-0)
Pápa, 800 néző
v.: Erdős
Pápa: Szép - Farkas V., Farkas A., Mutica, Szűcs M. (Hercegfalvi, 28.) - Lászka - Kincses, Szabó T. (Tüske, 76.), Geri - Somfalvi (Róth, 46.) - Medved.
Békéscsaba: Simunic - Vilotic, Brlázs (Drobnjak, 62.), Grujic, Bujáki - Pozsár, Vasiljevic, Simic, Kocsis (Hoffmann, 62.) - Lázok, Kulacsik (Szenti, 80.).
gól: Medved (46.), Hercegfalvi (53.)
sárga lap: Brlázs (58.)

25. perc: Lázok lefutotta Szűcs Mihályt a jobb oldalon, az alapvonalról középre gurított, s a menteni igyekvő Farkas A. az ötösön becsúszva a kapu felé rúgta a labdát, de szerencséjére a kimozduló Szép lábát találta el, majd a védők felszabadítottak.

46. perc: Hercegfalvi a jobb oldalon egy szép csel után középre adott, a berobbanó Medved pedig 6 méterről Simunic lábai között lőtt a kapu közepébe (1-0).

53. perc: Farkas V. emelt a lesre játszó védők mögé, Hercegfalvi a 16-oson lekezelte a labdát, maga elé tette, majd jobbal, 14 méterről a kint álló kapus fölött a keresztléc alá bombázott (2-0).

A meddő mezőnyfölényben játszó hazaiak képtelenek voltak valamire való helyzetet kialakítani Simunic kapuja előtt, a ritka, de gyors vendégkontrákban inkább benne volt a gólszerzés lehetősége. Fordulás után alaposan felpörgették a játékot a hazaiak, s két gyors góllal eldöntötték a kiesési rangadót.