Vágólapra másolva!
Szinte a teljes védelem híján ifjúsági játékosok sorát szerepeltette a Ferencváros labdarúgócsapata Pápán, az Arany Ászok Liga 25. fordulójában, s a bajnoki címvédő 0-1-es félidő után Huszti, valamint Nógrádi góljaival 2-1-re győzött. A Nyíregyháza az utolsó percben mentett pontot a Honvéd ellen. A Győr Kaposvárott nyert 2-1-re, a Vasas hat vereség után otthon verte 1-0-ra a ZTE-t, a Sopron 2-2-t játszott a Péccsel, míg a Békéscsaba-Fehérvár, illetve az MTK-Diósgyőr meccs nem hozott gólt.

Arany Ászok Liga 25. forduló
Lombard FC Pápa - Ferencváros 1-2 (1-0)
Pápa, 4000 néző
v.: Szabó Zs.
Pápa: Szép - Farkas V., Farkas A., Mutica, Geri - Lászka - Szabó Z., Szabó T. (Somfalvi, 65.), Róth (Kincses, 52.) - Hercegfalvi (Stevica, 83.), Medved
Ferencváros: Szűcs - Bognár Zs., Balog Z., Botis, Huszti - Sowunmi, Takács Á., Csepregi (Béress, 86.), Tőzsér - Bajevszki (Bartha, 57.), Vagner (Nógrádi, 69.)
gól: Medved (19. - 11-esből), illetve Huszti (67.), Nógrádi (70.)
sárga lap: Farkas A. (40.), Szabó Z. (52.), Lászka (57.), illetve Balog Z. (50.), Sowunmi (75.)

19. perc: Róth indította a bal oldalon Hercegfalvit, aki a 16-oson belül a bal oldalon átjátszotta Balogh Zoltánt, majd fennakadt a védőn, Szabó Zsolt azonnal büntetőt ítélt. A tizenegyest Medved jobbal, laposan helyezte a jó irányba vetődő Szűcs mellett a bal alsó sarokba (1-0).

42. perc: Csepregi szabadrúgásból 25 m-ről a jobb felső kapufára lőtte a labdát.

67. perc: Vagner visszaadta a labdát Tőzsérnek a jobb oldalon, aki ballal egyből középre ívelt, a jó ütemben felugró Huszti 4 m-ről a kapu jobb oldalába fejelt (1-1).

70. perc: Nógrádi első labdaérintéséből gólt szerzett, jobb oldali beívelés után lövése a bal kapufa tövéből perdült a hálóba (1-2).

Változatos, jó iramú játékot hozott az első felvonás, a lelkes pápaiak, ha tizenegyessel is, de megérdemelten szereztek vezetést a kapu előtt kevésbé határozott Fradi ellen.

Fordulás után az egyre nagyobb fölényben játszó Ferencváros fokozatosan felőrölte a hazaiakat, akik a hajrában már hiába próbálkoztak, nem sikerült egyenlíteniük. A második félidő alapján megérdemelt vendégsiker született.