Társoldalunk:

Pápán nyert a ferencvárosi csikócsapat

2005.04.30. 19:33

NABI Kaposvár - Győri ETO FC 1-2 (1-1)
Kaposvár, 2500 néző
v.: Solymosi
Kaposvár: Balajcza - Finta (Farkas, 79.), Zahorecz, Mező - Maróti (Szakály, 89.), Máté, Andruskó, Tóth B. - Zsolnai, Oláh, Kardos (Bank, 57.)
Győr: Stevanovic - Regedei (Peric, 60.), Pusztai, Jäkl, Zsók - Horváth R., Lendvai, Vincze O., Tóth P. - Priskin (Pomper, 75.), Kenesei K. (Makra, 90.)
gól: Zahorecz (28.), illetve Horváth R. (13.), Kenesei K. (77.)
kiállítva: Lendvai (73.)
sárga lap: Andruskó (52.), Mező (85.), illetve Priskin (55.), Lendvai (63.)

13. perc: Kenesei szabadrúgása után nem tudtak felszabadítani a kaposvári védők, Jäkl jobb oldali beadását Horváth R. 6 m-ről a kapu jobb oldalába fejelte (0-1).

28. perc: Máté szabadrúgása lepattant a győriek sorfaláról, Kardos középre ívelt, és Zahorecz felugorva, 5 m-ről a kapu bal oldalába fejelt (1-1).

73. perc: a Maróti elleni szabálytalanságáért Lendvai megkapta a második sárga lapját, ezzel a kiállítás sorsára jutott.     

77. perc: a kaposvári Finta későn mozdult egy labdára, így a győriek meg tudták szerezni. Vincze O. pontosan passzolt Keneseihez, aki középről, 14 m-ről a kivetődő Balajcza hasa alatt, higgadtan a kapu közepébe lőtt (1-2).   

Kellemes időben, jó iramban kezdődött a mérkőzés, és már az elején mindkét oldalon adódtak nagy helyzetek. A 13. percben hazai védelmi hiba után vezetést szerzett a Győr, de a játékba lendülő Rákóczi 15 perccel később egyenlített. A folytatásban is többet támadott a somogyi együttes, a győriek pedig veszélyes kontratámadásokkal vétették észre magukat.

A második félidő első fele élénk mezőnyjátékot hozott, a kapuk nem forogtak veszélyben. A játékvezető három sárga lapot osztott ki, majd villant a piros is. Az utolsó negyedórát emberelőnyben játszhatta végig a Rákóczi, ennek ellenére egy újabb hazai hiba után a Győr szerzett vezetést, majd Kenesei kapufája is jelezte, hogy győzni szeretne a vendégcsapat.

A Rákóczi ezen a találkozón végig nagyszerűen küzdött, nem érdemelt vereséget, a rutinosabb Győr azonban három ponttal távozhatott Somogyból.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK