Társoldalunk:

Pápán nyert a ferencvárosi csikócsapat

2005.04.30. 19:33

Matáv FC Sopron - Pécsi MFC 2-2 (2-1)
Sopron, 2600 néző
v.: Sóthy
Sopron: Balogh - Bagoly, Fehér, Szekeres T. - Pintér, Lazic (Somorjai, 63.), Balaskó (Károlyi, 55.), Szabó O. - Bárányos, Tóth M., Csordás (Sira, 76.)
Pécs: Németh -  Schindler, Dienes, Szabados, Szekeres Zs. - Sipos (Berdó, 62.), Pavicevic, Erős, Kóczián (Kulcsár, 64.) - Pest, Montvai (Horváth Gy., 80.)
gól: Bárányos (2.), Csordás (7.), illetve Kóczián (19.), Montvai (65., 11-esből)
sárga lap: Szabó O. (85.), illetve Szabados (91.)

2. perc: Csordás csapta be a bal oldalon Schindlert, leverekedte magát az alapvonalig, és már a 16-oson belülről középre adott, a túloldalról berobbanó Bárányos pedig 5 m-ről jobb belsővel, kapásból úgy helyezett a pécsi kapu bal oldalába, hogy Németh beleért a lövésbe (1-0).

7. perc: Bárányos finom bokamozdulattal becsapta a jobb oldalon Szekerest, majd a szélen előretörő Tóth Mihályhoz játszott, aki azonnal középre lőtte a labdát, amelyet a berobbanó Csordás 7 m-ről egyből a léc alá pördített (2-0). 

19. perc: Pest Krisztián tört előre a soproni térfél közepén, 22 m-ről lövésre szánta el magát, labdája levágódott Fehérről. A visszapattanót Pest a bal összekötő helyén felbukkanó Kóczián elé kanalazta, ő 12 m-ről, ballal, kapásból nagy gólt lőtt a soproni kapu bal oldalába (2-1). 

65. perc: Pest próbálta megkerülni a soproni 16-oson belül tartózkodó Fehért, a labda azonban levágódott a soproni védő testéről. Sóthy játékvezető büntetőt ítélt, vélhetően kezezésért, Montvai a jobbra vetődő Balogh mellett a soproni kapu közepébe lőtte a labdát (2-2).     

A pécsi védelem asszisztálása mellett hamar kétgólos előnyhöz jutott a Matáv. Ezt követően azonban a soproniak ráültek az előnyre, a Pécs fokozatosan felbátorodott, és megérdemelten szépített.

A szünet után egy erősen vitatható büntetőből egyenlített a Pécs, és bár a végjátékban óriási mezőnyfölényben játszva egykapuzott a Matáv, a győztes gólt már nem sikerült megszereznie.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK