Társoldalunk:

Pápán nyert a ferencvárosi csikócsapat

2005.04.30. 19:33

Előre FC Békéscsaba - Fehérvár FC 0-0 (0-0)
Békéscsaba, 800 néző
v.: Világi
Békéscsaba: Simunic - Simon (Szenti, 44.), Vilotic, Grujic, Ursz (Drobnjak, a szünetben) - Lázok, Vasiljevic, Pozsár, Simic - Kulacsik (Hoffmann, 77.), Kocsis
Fehérvár: Tudor - Csizmadia, Fehér, Horváth, Vincze Z. - Lattenstein, Bozic, Fodor, Györök - Tereánszki-Tóth (Nagy D., 83.), Kerek (Voicu, 63.)
sárga lap: Grujic (67.), Kocsis (74.), illetve Györök (68.), Bozic (85.)

19. perc: Csizmadia csúsztatását Kerek az ötösön állva kapura akarta pörgetni, de Simunic kivetődött, és levette a lábáról a labdát.

38. perc: Pozsár szabadrúgásból emelt a fehérvári kapu elé, Simic fejjel megcsúsztatta a labdát, amely a bal kapufa tövéről pattant vissza a mezőnybe, majd a fehérvári védők tisztáztak. 

61. perc: Lázok fejelt az üres kapu mellé, miután Tudor rosszul futott ki.

66. perc: Vincze Z. a bal oldali oldalvonal közeléből, 30 m-en túlról megcélozta a békéscsabai kapu jobb felső sarkát, de az időben eszmélő Simunic megfogta a labdát. 

Rendkívül alacsony színvonalú mérkőzésnek lehetett szemtanúja a negatív nézőrekordot elkönyvelő békéscsabai publikum, egyik csapat sem veszélyeztette igazán a másik kapuját, az egy kapufán kívül mást igazán nem is lehett feljegyezni.

A második félidőben nagyobb iramra kapcsoltak a csapatok, különösen a hazaiak veszélyeztették többször a vendégek kapuját, de a jobbnál jobb helyzeteket kihagyták, vagy Tudor hárított. A házigazdák közelebb álltak a győzelemhez.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK