Társoldalunk:

Pápán nyert a ferencvárosi csikócsapat

2005.04.30. 19:33

Vasas - Zalaegerszeg 1-0 (0-0)
Illovszky-stadion, 2000 néző
v.: Saskőy
Vasas: Posza - Molnár, Janjic, Győri, Tóth A.  - Füzi, Schultz (Rósa H., 55.), Kovrig (Ködöböcz 78.), Gaál L.  - Horváth P. (Waltner 71.), Gyánó   
Zalaegerszeg: Varga Z. - Kocsárdi, Sebők V., Kozmér, Gaál M. - Kaj (Andorka 51.), Balog Cs., Józsi, Selei (Torma 62.) - Sebők J., Koplárovics
gól: Gyánó (47.)
sárga lap: Molnár (51.), Kovrig (70.) illetve Kocsárdi (24.), Józsi (32.)

32. perc: egy előreívelést Horváth visszafejelt Schultz elé, a középpályás 21 m-es lövését Varga bravúrral ütötte ki a jobb alsó sarokról.

45. perc: Kovrig jobb oldali szögletét Varga középre ütötte, s Füzi 18 m-es kapáslövése kevéssel kerülte el a jobb alsó sarkot.

47. perc: Kovrig a saját térfeléről ívelt előre, Horváth a védőjét megelőzve Gyánó elé fejelt, a csatár kiugrott, majd 12 m-ről a kapu közepébe lőtt (1-0). 

66. perc: Sebők J. jobb oldali szabadrúgását Andorka az ötösön megcsúsztatta, a hosszú saroknál érkező Torma 2 m-ről lőtt, de Posza elképesztő bravúrral kiütötte a labdát.

A pocsék helyzetben lévő Vasas nagy lendülettel és elszántsággal igyekezett javítani, az első játékrészben fél tucat helyzetet alakított ki, de a kapu előtti rossz megoldások vagy Varga bravúrjai miatt a szünetig nem született találat. 

A második játékrészt góllal kezdte a hazai csapat, s ezután a Zalaegerszeg is támadásra kényszerült, de sokáig veszélytelenül próbálkozott. A hajrában a vendéglátó együttes teljesen a kapuja elé szorult, de megőrizte minimális előnyét, és megérdemelten nyert.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK