Társoldalunk:

Pápán nyert a ferencvárosi csikócsapat

2005.04.30. 19:33

MTK Budapest - Diósgyőr BFC 0-0
Hidegkuti-stadion, 1000 néző
v.: Szarka
MTK Budapest: Végh - Balogh B., Lambulic, Juhász, Pollák - Czvitkovics, Jezdimirovic, Zabos (Horváth L., 69.), Kanta Sz. (Hrepka, 55.) - Silva (Illés, a szünetben), Kanta J.
Diósgyőr BFC: Kövesfalvi - Belényesi, Gáspár, Horváth T., Ciprian - Vitelki, Katona, Sipeki, Virágh (Polyák, 80.) - Egressy (Müller, 92.), Tisza (Gajda, 87.)
sárga lap: Illés (85.), illetve Belényesi (68.), Polyák (86.)

19. perc: Katona 23 méteres lövése csak centikkel kerülte el a bal alsó sarkot.

61. perc: Kanta J. 22 méteres, középre tartó szabadrúgását biztosan védte Kövesfalvi.

Az MTK nagy iramban kezdte a mérkőzést, de nem sikerült a kapuba találnia, s negyedóra elteltével rendezte sorait a Diósgyőr. Ezt követően ugyan próbálkozott a hazai csapat, de egyszerűen nem tudott mit kezdeni a vendégek jól záró védelmével. Gálhidi György együttese tulajdonképpen még a kontrákról is lemondva, biztosan őrizte a döntetlent, így helyzet nélkül telt el az első 45 perc.

A játékrész végén több MTK-szimpatizáns nyomdafestéket nem tűrő módon szidta a tiszteletjeggyel a hazai szurkolók között helyet foglaló Ebedli Ferencet.

A korábbi válogatott futballistát nácizták, fasiztázták és veréssel fenyegették meg. A közjáték vége az lett, hogy a szünetben öt biztonsági ember és Fülöp Ferenc klubigazgató felkísérte a díszpáholyba.

Ezúttal a szünetben becserélt Illés Béla sem tudta felpörgetni az MTK-t, így a Diósgyőr szervezett játékával rászolgált az egy pontra az eseménytelen és rendkívül alacsony színvonalú mérkőzésen.

Előző
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK