Társoldalunk:

Mourinho fanyalgásán nevetnek az angolok

2005.05.04. 12:32

A The Times azt emeli ki, hogy Mourinho - a Mágus - végre emberére akadt Benítezben. A spanyol egy idény alatt legendai státust vívott ki magának az Anfield Roadon, s húsz év után visszarepítette a Liverpoolt az európai klubfutball csúcsaira.

A The Times rámutat: különös búcsút vehet Steven Gerrard, a mezőny egyik legjobbja szeretett klubjától úgy, hogy éppen annak a Chelsea-nek a legyőzésében játszott főszerepet, amelyhez tart, állítólag.

"Életem legnagyszerűbb pillanata ez, egymillió mérfölddel utána következik a második legboldogabb. Hogy gól volt-e Luis García lövése? Fogalmam sincs, de nem is érdekel. Boldogok vagyunk, hogy bejutottunk a döntőbe. A Chelsea hatalmas nyomást gyakorolt ránk, de mi kibírtuk!"

Merseyside valamennyi, már máshová távozott híressége ott volt az Anfield Roadon, szurkolni régi csapatának. Michael Owen Madridból, Steve Mcmanaman Manchesterből tért haza a nagy meccsre.

Brian Barwick, az FA, az angol szövetség ügyvezetője olyan célzásokat tett, hogy esetleg öt helyet kapna Anglia a jövő évi BL-kiírásban, hogy a Liverpool is indulhasson, amennyiben nem kerül be a bajnokságban az első négy közé.

Ch. Gáll András

Előző
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK