Társoldalunk:

Javított az Újpest, kiesett a Békéscsaba

2005.05.07. 21:01

Arany Ászok Liga, 27. forduló
Vasas - Győri ETO FC 1-0 (0-0)
Illovszky Rudolf-stadion, 1500 néző
v.: Erdős
Vasas: Posza - Molnár, Janjic, Győri, Tóth A. - Vass (Szanyó a szünetben), Schultz, Ködöböcz (Kovrig 79.), Gaál  - Gyánó, Horváth P. (Waltner 65.)
Győri ETO FC: Stevanovic - Regedei, Horváth R., Jäkl, Makra - Zsók (Peric a szünetben), Lendvai, Vincze O., Tóth P. (Sándor 86.) - Priskin (Szabó 83.), Kenesei K.
gól: Győri (77.)
sárga lap: Janjic (30.), Gyánó (80.), Gaál (81.)

6. perc: egy balról érkező átívelés Tóth hibája miatt Keneseihez került, aki 21 m-ről próbálkozott, de Posza bravúrral szögletre ütötte a labdát.

33. perc: Zsók balról vágta középre a labdát, éppen Priskinhez, aki lefordult védőjéről, éles szögből 7 m-ről lőtt, és Posza nagy bravúrral hárított.

77. perc: Schultz bal oldali szögletét Győri 10 m-ről középről előre fejelte, s mivel a tömörülésben senki sem találta el a labdát, az bepattogott a meglepett kapus mellett a hálóba (1-0).

Alacsony színvonalú játékot hozott az első félidő, amelyben csak a Győr került helyzetbe, de Posza bravúrjaival megóvta a hazai kaput a góltól. A bennmaradásért küzdő Vasas teljesítménye nem volt méltó az élvonalhoz, igaz, a dobogóért versenyben lévő vendégek is messze jártak a csúcsformától.

A minőségi futball a szünet után is elkerülte az Illovszky Rudolf-stadiont, a játékosok egymást múlták alul, időnként hihetetlen jeleneteken nevethetett a közönség. A hazaiak gólja is megmosolyogtató jelenetsor végén született. A Vasas a három ponttal nagy lépést tett a bennmaradás felé.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK