Vágólapra másolva!
A Newcastle United bejelentkezett a Chelsea FC középpályásáért, Scott Parkerért. Az Olympique Marseille válogatott középpályását, Benoit Pedrettit az Olympique Lyon vinné. A Sochaux focistája, Jérémy Mathieu a Toulouse FC-be tart.

A Villarreal CF végleg megszerezte az FC Barcelonától az argentin játékmestert, Juan Román Riquelmét: a focista játékjogának nyolcvan százalékáért ötmillió eurót fizettek. A Valencia CF kapusa, Andrés Palop a Sevilla FC-be igazolt. Az Athletic Bilbao védője, Javi Casas 2010-ig meghosszabbította szerződését.

A Málaga CF a Bröndby IF svéd csatárát, Johan Elmandert szerezné meg. A Borussia Mönchengladbach belga játékosa, Joris van Hout VfL Bochumba igazolt. A Real Betis brazil támadójával, Edúval a Liverpool FC-t és az Everton FC-t is kapcsolatba hozták. A Werder Bremen a Dinamo Zagreb horvát védőjét, Bostjan Cesart figyeli.

A Real Madrid középpályását, Albert Celadest a Sampdoria szeretné leigazolni. A Reggina japán játékmesterét, Nakamura Sunszukét az RC Deportivo és az Atlético Madrid is szívesen szerződtetné. A Birmingham City hárommillió fontért leigazolta a Chelsea FC finn csatárát, Mikael Forssellt.

A Bolton Wanderers finn kapusa, Jussi Jaaskelainen három évvel meghosszabbította szerződését. A Bayern München megszerezte a Werder Bremen francia középhátvédjét, Valerien Ismaelt, cserébe pedig Thorsten Fringset adta oda a brémaiaknak. A Debrecennel is hírve hozott francia csatár, Regis Dorn a német másodosztályban szereplő Kickers Offenbachba szerződött.

Az Arminia Bielefeld leigazolta a svájci FC Luzern középpályását, Christian Schweglert. Az FC Nantes négymillió eurót fizetett az FC Metz védőjéért, Franck Signorinóért. Az FC Metz viszont az AC Ajaccio algériai középpályását, Abdelnasszer Uadahot szerezte meg.

A Hertha BSC ingyen szerződtette a Manchester City dán cserekapusát, Kevin Stuhr-Ellegaardot. Az AS Roma megszerezte az AS Monaco csatárát, Shabani Nondát.