Vágólapra másolva!
A Fulham FC leigazolta a Watford izlandi csatárát, Heidar Helgusont 1,7 millió euróért. A Juventus hivatalosan is bejelentkezett az Arsenal FC francia középpályásáért, Patrick Vieiráért. Az AS Monaco balhátvédje, Patrice Evra valószínűleg még egy évig marad a nagyhercegségben.

Az Olympique Lyon csatára, Bryan Bergougnoux a Toulouse FC-vel áll kapcsolatban. Az OGC Nice az RC Lens csatárát, Daniel Cousint vinné. A Borussia Mönchengladbach a Norwich City dán védőjét, Thomas Helveget szemelte ki.

A Werder Bremen megszerezte a Southampton FC belga balhátvédjét, Jelle van Damme-ot. A spanyol lapok szerint az Internazionale ajánlatot tett a Real Madridnak Míchel Salgadóért. Az RC Deportivo érdeklődik az uruguayi Danubio focistája, Juan Manuel Salgueiro iránt.

Az Udinese a Lazio középpályását, Fabio Liveranit szeretné megszerezni. A West Ham United a Newcastle United középpályását, Nicky Buttot szeretné megszerezni. A Palermo közel áll ahhoz, hogy megszerezze a Brescia csatárát, Andrea Caracciolót.

A Villarreal CF csatárát, Antonio Guayrét a Real Betis mellett az újonc Celta Vigo is vinné. A Bolton Wanderers az AS Roma francia középpályásával, Olivier Dacourt-ral tárgyal. Az FC Nantes román csatára, Florin Bratu hazatért a Dinamo Bucurestihez. Az Atlético Madrid a Juventus uruguayi csatárára, Marcelo Zalayetára hajt.

Meglehet, a Crystal Palace argentin kapusa, Julian Speroni visszatér Skóciába, ugyanis a Dundee United csábítja a Király Gábor mellett kevés lehetőséget kapó hálóőrt. Az Arsenal labdarúgója lesz Alekszander Hleb, miután a két fél mindenben megegyezett: a fehérorosz klasszis öt év után hagyja el a VfB Stuttgartot. A 24 éves középpályásért 10 millió fontot fizet a londoni klub, Hleb szerződésének véglegesítéséhez azonban még szükséges a munkavállalási engedély megadása is.

A Bajnokok Ligája selejtezőjében érdekelt Everton labdarúgója lett Per Kroldrup, aki a szintén BL-induló Udinesét hagyta el. A 13-szoros dán válogatott védőért 5 millió fontot fizet a liverpooli klub. A 25 éves Kroldrup négy évet töltött Udinében.