Társoldalunk:

Megérkezett Schumacherék jegyigénylése

2005.07.08. 15:47

A Nazionale di Piloti csapata elküldte első jegyigénylését Budapestre. Ezek szerint a számos Forma 1-es pilótát tömörítő csapat világsztárjai az első körben 100 darab jegyet rendeltek a Puskás-stadionban július 27-én esedékes MAI CASCO Futball Grand Prix-re.

A jelenleg Silverstone-ban tartózkodó pilóták közül Michael Schumacher, Fernando Alonso, Giancarlo Fisichella, Jarno Trulli, Felipe Massa és Vitantonio Liuzzi is jelezte részvételét a budapesti mérkőzésen, és a csapat első jegyrendelése is megérkezett. Sőt az előzetes tájékoztatások szerint további jegyigénylések is várhatóak még részükről.

A Nazionale di Piloti csapata egyelőre 100 darab jegyet kért tehát, de arra nézve nem adtak felvilágosítást, hogy kik lesznek Schumacherék vendégei a Puskás-stadion lelátóján.

Fontos információ a jegyek iránt érdeklődőknek, hogy az első két napi roham során elfogytak a magasabb árkategóriájú, 1600 Ft-os jegyek a Sugár üzletközpontban. Az Örs vezér téri áruházban így mostantól már csak a 600 Ft-os jegyek lesznek kaphatóak.

A Sugárban egyébként az előzetes tervekkel ellentétben - a nagy érdeklődésre való tekintettel - szombaton és vasárnap is lehet jegyet váltani a MAI CASCO Futball Grand Prix-re 11 óra és 18 óra között az első emeleti, úgynevezett "piactéren".

Budapesten a nagyobb jegyirodákban és vidéken az IBUSZ irodákban hétfőn kezdődik a jegyárusítás, és ezeken a helyeken a terjesztők ígéretei szerint korlátozott számban még kaphatóak lesznek 1600 forintos belépők is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK