Vágólapra másolva!
A Lille OSC 2009-ig meghosszabbította szenegáli kapusa, Tony Silva szerződését. A Liverpool FC csapatkapitánya, Steven Gerrard 2009-ig elkötelezte magát a Vörösökhöz.

A Charlton Athletic megszerezte a Newcastle United fiatal középpályását, Darren Ambrose-t. A Paris Saint-Germian az uruguayi Penarol 19 éves focistáját, Cristian Rodríguezt szemelte ki.

Az FC Nantes csatára, Mamadou Bagayoko az OGC Nice-ba tart. Az AS Roma kapusa, Ivan Pelizzoli iránt a Reggina érdeklődik. Az Udinese két focistája, Emilson Cribari és Manuel Belleri a Lazióba szerződött.

A Portsmouth FC a Málaga CF Costa Rica-i csatárát, Paulo Wanchope-ot csábítja. A Middlesbrough FC válogatott szélsője, Stewart Downing a hírek szerint 2010-ig szerződést hosszabbított.

A Borussia Mönchengladbach cseh csatárát, Vaclav Sverkost a VfB Stuttgart szeretné leigazolni. A Celta Vigo a Liverpool FC középpályását, Antonio Núnezt szemelte ki.

A Livorno három új futballistát szerződtetett: Stefano Morrone a Palermóból, a brazil Zé Rodolfo a Juventudéból, Luis Fernando Centi pedig a Trevisóból érkezett. A Málaga CF megszerezte az Ipswich Town spanyol csatárát, Pablót.