Vágólapra másolva!
A Real Madrid új szerződést kötött két fiatal focistájával, Álvaro Arbeolával és Rubén de la Reddel, Borját viszont kölcsönadta az RCD Mallorcának. A királyi gárda legújabb kiszemeltje a brazil Cruzeiro középpályása, Edú Dracena.

A Liverpool FC bejelentkezett a Real Zaragoza argentin védőjéért, Gabriel Militóért. A VfB Stuttgart is szívesen leiogazolná a Barcelona argentin csatárát, Javier Saviolát. A Portsmouth FC szerződtette a dél-afrikai Kaiser Chiefs zambiai csatárát, Collins Mbesumát.

A Borussia Dortmund kapusa, Roman Weidenfeller 2009-ig meghosszabbította szerződését. A Charlton Athletic megszerezte az Internazionale uruguayi védőjét, Gonzalo Sorondót. Az AJ Auxerre megszerezte a dán Bröndby IF középpályását, Thomas Kahlenberget.

A West Bromwich Albion kapusát, Russel Houltot a Fulham FC csábítja. A Wigan Athletic leigazolta a Tranmere Rovers védőjét, Ryan Taylort. A Sao Paulo FC brazil válogatott jobbhátvédjét, Cicinhót a VfL Wolfsburg is szeretné leigazolni.

Az Olympique Lyon középpályása, Mahamadou Diarra két évvel meghosszabbította kontraktusát. A Fiorentina megszerezte az AC Milan védőjét, Giuseppe Pancarót, a firenzeiek kapusa, Cristiano Lupatelli viszont a Milanba igazolt.

A Newcastle United középpályása, Kieron Dyer négy évvel meghosszabbította szerződését. A Racing Santander megszerezte az RCD Mallorca brazil középpályását, Felipe Melót. Az AS Saint-Etienne védője, Stéphane Hernandez a másodosztályú FC Lorient-hoz igazolt.