Társoldalunk:

Csank János focizni akar Schumiékkal

2005.07.16. 15:17

Placido Domingo után a MAI CASCO Futball Grand Prix újabb résztvevőjének neve vált ismerté. A Blikk szombati számában hozta nyilvánosságra hogy Csank János áll majd a Hungarian All Stars, azaz a magyar sztárcsapat kapujában Michael Schumacherék ellenfeleként.

A szervezők nem cáfolták az információt, de a hazai csapat többi tagjáról továbbra sincs hír. Úgy tudjuk a csapat összeállítását, vagy annak néhány tagjának nevét hétfőn hozzák majd nyilvánosságra, amikor megnevezik majd a csapatkapitányt is, aki a szervezők előzetes információja alapján egy világszerte ismert sportoló, aki aznap érkezik Magyarországra.
 
A Blikk cikke szerint egyébként Jolly Jokert, több poszton is bevethető labdarúgót igazolt a Forma-1-es pilótaválogatott elleni mérkőzésre készülő magyar All Star-csapat. Az első honi F1-es versenyző, Baumgartner Zsolt (24) vezette együttesben ugyanis helyet kap Csank János (59), a Sopron vezetőedzője, aki játékos-pályafutása alatt kapusként csillogtatta tudását, míg mostanában, ha beáll focizni az ismerősei közé, leginkább a mezőnyben villog.

"Mivel kicsit fáj a lábam, egyelőre nem tisztázott, hogy a gólvonalra állok, vagy inkább kint játszom" - nyilatkozta Csank. "Az elmúlt időszakban kevesebbet védtem, mivel a kapusposzt jelentős stresszel jár: érthető módon utálok gólt kapni, ráadásul elég egyetlen hiba, és elúszott a meccs."

Persze, azért Michael Schumacherék ellen szívesen húzok újra kapuskesztyűt, de a pilóták akkor sem számíthatnak könyörületre, ha a mezőnyben csapunk össze. A találkozó belépői mindenesetre jól fogynak - a 600 Ft-os tiketteket a Sugár üzletközpontban, a Puskás stadion pénztáraiban és a nagyobb jegyirodákban lehet megvásárolni -, így július 27-én valószínűleg telt ház előtt mérkőzik meg a két együttes.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK