Társoldalunk:

Lékó lesz a futballvezér Schumiék ellen

2005.07.18. 18:17

A vendégeknél futballcipőt húz a hétszeres világbajnok Michael Schumacher, az idei pontversenyt vezető Fernando Alonso, az idénynyitó ausztráliai futamon győztes Giancarlo Fisichella, az indianapolisi edzéselső Jarno Trulli, az első magyar F1-es pilóta Baumgartner Zsolt, az újonc Vitantonio Liuzzi, valamint a "régiek" közül Riccardo Patrese és Ivan Capelli.

A gálameccs teljes bevételét jótékonysági célokra fordítják: 30 százalékot utalnak az UNESCO számlájára, míg 70 százalék jut a határon túli, rászoruló magyar gyerekeket segítő Dévai Szent Ferenc Alapítványnak, valamint a hazai fiatalokat támogató SOS Gyerekfalunak.

A július 29-ei Placido Domingo-koncert rendezői beleegyeztek, hogy átszervezik a színpadépítési munkálatokat, és további szektorokat lehet megnyitni a futballgálára, így telt ház esetén legalább 22 ezren drukkolhatnak.

Az érdeklődők továbbra is megvásárolhatják a 600 és 1600 forintba kerülő jegyeket az Örs vezér téren a Sugár Üzletközpontban, a Puskás Ferenc-stadion Körcsarnoknál lévő pénztárában és az ismert jegyirodákban. Vidékre utánvéttel megrendelhetők a belépők a 06-30-30-30-999-as telefonszámon. Az MTI szerint a pilótaválogatott eddig összesen 13 millió eurót gyűjtött össze fellépései során. A találkozót élőben közvetíti a Duna Televízió.

A július 27-én 20.15-kor kezdődő találkozó kezdőrúgását a világhírű tenor, Placido Domingo végzi el, aki meglehet, maga is pályára lép a gálán.

Előző
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK