Társoldalunk:

Öngóllal nyert Diósgyőrött az Újpest

2005.07.31. 12:58

Labdarúgó NB I, 1. forduló
Ferencváros - FC Fehérvár 0-1 (0-1)
Üllői út, 5141 néző
v.: Fábián
Ferencváros: Szűcs - Tímár (Erős, a szünetben), Budovinszky, Balog (Bajevski, 77.) - Csurka, Takács, Lipcsei, Rósa D., Tőzsér - Nógrádi (Jovánczai, a szünetben), Laczkó
FC Fehérvár: Tudor - Horváth G., Kuttor, Koller, Csizmadia - Lattenstein, Bozic, Farkas B., Györök (Nagy D., 68.)- Magasföldi (Simon, 78.), Sitku (Alumona, 83)
gól: Györök (37.)
sárga lap: Takács (38.), Budovinszky (75.), illetve Bozic (82.), Alumona (86.)

16. perc: egy bal oldali szabadrúgást követően Horváth G. teljesen üresen fejelhetett kapura, de néhány centivel a bal kapufa mellé helyezett.

37. perc: Lattenstein jobb oldali beadására a hosszú oldalon Györök érkezett, és 6 méterről a kapu közepébe belsőzött (0-1).

43. perc: a leshatárról induló Sitku egyedül törhetett kapura, majd 12 méterről lőtt, de Szűcs hárítani tudott.

55. perc: Erős G. a jobb oldalról középre passzolta a labdát, de az ötösön álló Rósa D. csak gyengén belekotort a játékszerbe, amely így Tudor kezében halt el.

72. perc: Farkas B. gyönyörű labdával indította Sitkut, aki egyedül tört kapura, de Takács az utolsó pillanatban hátulról érkezve menteni tudott.

80. perc: Erős G. forgolódott a 16-oson belül, majd ballal tekert a jobb sarok irányába, de Tudor látványosan védett.

Nagy lendülettel kezdett a megfiatalított Ferencváros, ám a vendégek remek  védőmunkájának köszönhetően hamar alább hagyott a hazaiak lelkesedése. Csertői Aurél tanítványai rendkívül fegyelmezetten futballoztak, ráadásul egy tetszetős kontra végén a vezetést is megszerezték a félidő végén.

László Csaba, a Ferencváros vezetőedzője cserékkel próbálta meg feltüzelni csapatát, ám igazából csak az utolsó tíz percre tudott kellőképpen felpörögni a zöld-fehér alakulat, amely kevésnek bizonyult az egyenlítő gól megszerzésére.

Előző
  • 1
  • 2
Következő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK