Vágólapra másolva!
A Feyenoord érdeklődik a Tottenham Hotspur portugál középpályása, Pedro Mendes iránt. A Schalke 04 közel áll ahhoz, hogy megszerezze a görög középhátvédet, Szotirisz  Kirgiakoszt. Az Olympique Marseille meghosszabbította két fiatal játékosa, Taye Taiwo és Samir Nasri szerződését.

Az RC Strasbourg csapatkapitánya, Christoph Bassila a Sunderland AFC-be tart. A Siena leigazolta a Reggina albán csatárát, Erjon Bogdanit. A Girondins Bordeaux megszerezte a brazil Flamengo védőjét, Carlos Henrique-t.

Az Athletic Bilbao két focistája, Yeste és Lafuente egyaránt 2010-ig meghosszabbította szerződését. A Newcastle United kölcsönadta középpályását, Nicky Buttot a Birmingham Citynek. A Bayer Leverkusen brazil csatára, Franca a japán Kashiwa Reysolba szerződött.

A Sevilla FC uruguayi csatára, Darío Silva az argentin Colónba igazolt. Az AC Parma a Valencia CF csatárával, Bernardo Corradival erősítene. A Middlesbrough FC a portugál Sporting CP kameruni szélsőjét, Rudolph Doualát szemelte ki.

Két évre az Internazionale együtteséhez szerződik Luis Figo, a Real Madrid portugál labdarúgója. Oliver Kahn, a Bayern München válogatott kapusa azt mondta, hogy a jövő évi németországi világbajnokság után Japánban folytatja pályafutását. Marcelo Salas visszatért korábbi csapatához: a válogatott labdarúgó két éves szerződést kötött a chilei élvonalbeli Universidad de Chile együttesével.