Társoldalunk:

Kilenc emberrel szerzett pontot Győrben a REAC

2005.08.06. 21:23

Borsodi Liga 2. forduló:
Újpest FC - Vasas 2-2 (1-1)
Szusza Ferenc-stadion, 4000 néző
v.: Kassai
Újpest FC: Vlaszák - Vermes, Böjte, Vaskó, Kiss Z. (Vituska, 64.) - Tóth B. (Sándor Gy., 65.), Erős K., Gulyás (Feczesin, 78.), Tóth N. - Kovács Z., Rajczi
Vasas: Németh G. - Molnár Z., Janjic, Tóth A., Elek - Németh N. (Völgyi, 63.), Hegedűs, Füzi K., Bárányos - Weitner (Balog, 81.), Waltner
gól: Kovács Z. (18.), Vaskó (86.), illetve Bárányos (41.- 11-esből), Waltner (75.)
sárga lap: Kovács Z. (45.), Vituska (66.) illetve Németh N. (19.), Füzi K. (21.),  Molnár Z. (30.), Janjic (69.)

9. perc: Gulyás ballal tekert a 16-os jobb oldaláról, de néhány centivel a hosszú sarok mellé lőtt.

18. perc: Tóth N. végzett el egy "trükkös" szögletet a jobb oldalról, és a középen álló Kovács Z. 5 méterről a kapu jobb oldalába fejelt (1-0).

41. perc: Bárányos jobb oldali szabadrúgása után középen lerántották Tóth Andrást, amiért a játékvezető a 11-es pontra mutatott. A büntetőt a pénteken igazolt Bárányos végezte el, és higgadtan a kapu bal oldalába passzolt (1-1).

53 perc: Kovács Z. tört be a 16-os bal oldalán, majd 12 méterről a hosszú sarkot vette célba, de csúnyán mellélőtt.

62. perc: Tóth N. adott be a bal oldalról, a középen érkező Rajczi pedig 3 méterről Németh kapusba lőtt.

75. perc: Weitner lépett ki a leshatáron, és egyedül törhetett kapura, majd rendkívül önzetlenül a támadást követő Waltnernek adott gólpasszt, aki 6 méterről az üres kapuba passzolt (1-2).

86. perc: Tóth N. bal oldali beívelését a hosszú saroknál érkező Vaskó a kapu jobb oldalába fejelte (2-2).

Az első félidőben a hazaiak játszottak mezőnyfölényben, de komoly helyzeteket csak Tóth Norbert pontrúgásaiból tudtak kialakítani. Egy szögletből meg is szerezte a vezetést a lila-fehér gárda, azonban az angyalföldiek egy büntetővel egyenlíteni tudtak a játékrész végén.

A második félidőben az újpestiek továbbra is csak ívelgették a labdát, míg a Vasas egy szép kontra végén megszerezte a vezetést, amelyet megpróbált őrizni, de egy újabb pontrúgásból egyenlített a lila-fehér együttes, így igazságos a döntetlen.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK