Vágólapra másolva!
Az Újpest FC óvást nyújtott be a Magyar Labdarúgó Ligához, mert a klubvezetés szerint Bárányos Zsolt jogosulatlanul szerepelt múlt szombaton a Vasasban a két együttes bajnoki találkozóján.

A lila-fehérek kérik a 2-2-es eredmény megsemmisítését, s 3-0-s gólkülönbséggel a három pontot. A találkozón Bárányos szerezte a Vasas első gólját, 11-esből.

Az Újpest FC szerint a válogatott labdarúgó több átigazolási kérelmet írt alá, amelyeket az érintett klubok be is nyújtottak. Ezért Bárányos Zsolt játékjogosultsággal az utolsó kérelem benyújtásától számított hat hónap eltelte után rendelkezhet.

"Egész egyszerűen nem értem az Újpest lépését, mivel ők arra hivatkoznak, hogy Bárányos Zsolt jogosulatlanul szerepelt a Vasasban. Ez teljes képtelenség, hiszen a Liga kiadta a játékengedélyét, innentől tehát nem beszélhetünk jogosulatlan szereplésről. Bárányos szerződtetésében az illetékes hatóság semmi kivetnivalót nem talált. A Liga munkatársai Kisteleki István jelenlétében is így nyilatkoztak nekem" - jelentette ki Vancsa Miklós, a piros-kékek ügyvezető igazgatója a Vasas honlapján.