Társoldalunk:

Pontot rabolt az MTK Debrecenből

2005.08.20. 21:55

FC Sopron - Zalaegerszegi TE 0-1 (0-0)
Sopron, 2700 néző
vezette: Bede
Sopron: Balogh J. - Bagoly, Ibric, Costisor, Hanák - Lazic, Horváth A. (Fehér, 10., Csordás, 66.), Vén, - Demjén, Fülöp (Cigan, a szünetben), Cotan
Zalaegerszeg: Varga Z. - Kocsárdi, Sebők V., Csóka, László - Kriston, Kaj, Balog Cs. (Kozmér, 63.), Koplárovics - Spasuljevic (Sabo, 80.), Józsi (Nagy L., 75.)
gól: Kocsárdi (47.)
sárga lap: Costisor (8.), Vén (28.), Demjén (28.), Lazic (54.), László (76.) illetve Józsi (32.), Kocsárdi (43.)

16. perc: Cotan ugratta ki a balösszekötő helyén Vént, aki egyedül törhetett kapura, ám 12 méterről a remek ütemben kilépő Vargába lőtte a labdát.     

47. perc: László csatázott a labdáért a bal oldalon a soproni 16-os előterében a hazaiakkal. A labda ide-oda pattogott, majd átkerült a másik oldalra a jobbösszekötő helyén remekül érkező Kocsárdi elé, aki 18 méterről jobbal óriási gólt rúgott Balogh kapujának jobb alsó sarkába: a labda a kapufáról vágódott a hálóba (0-1).

Az első félidőben a soproniak irányították a játékot, a vendégek erejéből szinte csak a rombolásra futotta. A hazaiak ki is dolgoztak egy-két helyzetet, ám Varga kapus bravúrjai megmentették a Zalaegerszeget a góltól. A második 45 perc elején a ZTE az első és egyetlen kapura lövéséből gólt szerzett. Ezt követően ugyan a soproniak szinte egykapuztak, főleg az utolsó negyedórában, ám játékosai ötlettelenül, görcsösen futballoztak, így a zalaiak gond nélkül tartották meg előnyüket.

KAPCSOLÓDÓ CIKK