Vágólapra másolva!
Minden bizonnyal visszatér a Birmingham City elleni városi rangadóra a West Bromwich Albion kezdőcsapatába Gera Zoltán a Premier League 4. fordulójában. A londoni derbin a bajnok Chelsea a Tottenham otthonába látogat. A német Bundesliga legrangosabb összecsapásán a bombaformában lévő Bayern München a Herthát látja vendégül.

A hétvégén a negyedik fordulót rendezik az angol labdarúgó-bajnokságban, ahol a címvédő Chelsea a városi rivális Tottenham Hotspur otthonába látogat.

Martin Jol együttese alaposan megerősödött a nyáron, így egy igazi városi derbire kerülhet sor, ráadásul ha a Sarkantyúsok bezsebelik a három pontot, akkor megelőzhetik a listavezető Mourinho-fiúkat.

A Chelsea egy hete már nyert egy londoni rangadót, hazai pályán 1-0-ra legyőzte az Arsenalt, amely ezúttal pihenhet, mivel soron következő ellenfele, az FC Liverpool a CSZKA Moszkva ellen lép pályára az európai Szuperkupáért.

Egy másik városi, azaz a birminghami rangadón lép pályára Gera Zoltán West Bromwich Albionja, a Birmingham Cityt látja vendégül. A hét közben Bryan Robson szinte minden kulcsjátékosát pihentette a Chelsea ellen, így gyakorlatilag "leadta" a három pontot.

A Bajnokok Ligájából a Debrecent búcsúztató Manchester United vasárnap délután az önmagához képest katasztrofálisan rajtoló Newcastle Uniteddel találkozik.