Társoldalunk:

Ötöt lőtt az Újpest, még nyeretlen az FTC

2005.08.27. 21:21

Borsodi Liga, 4. forduló:
Vasas - FC Fehérvár 0-3 (0-1)
Illovszky Rudolf-stadion, 3000 néző
v.: Megyebíró
Vasas: Németh G. - Balog Zs., Salamon, Tóth A. (Németh N. 79.), Elek - Bárányos, Füzi K., Zováth, Rósa H. (Gyánó a szünetben) - Weitner, Waltner (Lázok 70.)
FC Fehérvár: Tudor - Csizmadia, Kuttor, Koller, Vincze Z. - Farkas B., Schwarcz, Lattenstein (Bartyik 74.) - Disztl (Alumona 64.), Sitku (Vadász 89.), Györök
gól: Csizmadia (5.), Koller (77.), Alumona (86.)
sárga lap: Bárányos (71.), illetve Disztl (59.)

5. perc: Györök bal oldali szögletét a rövid saroknál érkező Csizmadia 4 m-ről fejjel a kapu jobb oldalába csúsztatta (0-1).

24. perc: Rósa a 16-oson belül balról keresztbe lőtt, s a hosszú saroknál érkező Bárányos 8 m-ről az üres kapu helyett az oldalhálóba vágta a labdát.

77. perc: Györök bal oldali szabadrúgást Koller 6 m-ről fejjel csúsztatta a kapu bal oldalába (0-2).

86. perc: gyors fehérvári kontra során Bartyik jobbról középre passzolt, s az üresen érkező Alumona 5 m-ről a kapuba vágta a labdát (0-3).

A vendégek gyorsan vezetéshez jutottak a Vasas-védők figyelmetlensége miatt, s ez meghatározta az első játékrészt. A hazaiak görcsösen próbálkoztak, így a szervezetten futballozó fehérváriak különösebb megerőltetés nélkül őrizték előnyüket.

A szünet után is ötlettelen angyalföldi akciókat láthatott a sokat bosszankodó közönség, esély sem volt az egyenlítésre. A hajrában újabb két gólt ünneplő FC Fehérvár közepes teljesítménnyel is megérdemelten szerzett három pontot.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK