Vágólapra másolva!
A listavezető Bayern München és üldözője, a Werder Bremen is idegenben lép pályára a német labdarúgó Bundesliga 6., kedden és szerdán sorra kerülő fordulójában.

Az eddig százszázalékos bajorok az újonc Eintracht Frankfurthoz látogatnak, és mindenképpen esélyesei a találkozónak, még akkor is, ha soraikból továbbra is hiányzik a sérült Michael Ballack, illetve Owen Hargreaves.

A Werder Bremen a Borussia Mönchengladbach vendége lesz, a meccs magyar szempontból is kínál érdekességet, ugyanis a brémaiakkal 2004-ben bajnok és kupagyőztes Lisztes Krisztián ezúttal már a másik oldalt erősíti. A Werder szombaton a Borussia Dortmund ellen 0-1-ről fordítva nyert végül 3-2-re, a Mönchengladbach Kölnben szenvedett 2-1-es vereséget.

A szerdai meccsek közül az UEFA-kupa-résztvevők párharca, a VfB Stuttgart-Hamburger SV összecsapás ígérkezik a legérdekesebbnek. A stuttgartiak szombaton, a Mainz elleni idegenbeli sikerüknek köszönhetően megszerezték szezonbeli első győzelmüket, a Hamburg ugyanakkor hazai pályán az utolsó percben kapott góllal vesztett két pontot az Eintracht Frankfurttal szemben. A HSV megszakítás nélkül 15 bajnokin nem szenvedett vereséget.