Vágólapra másolva!
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége a Bulgária (október 8.) és Horvátország (október 12.) elleni világbajnoki selejtezők után dönt Lothar Matthäus szövetségi kapitány sorsáról.

Nyolc elnökségi tag - Fülöp Ferenc, Kutasi Róbert, Klement Tibor, Nemes Ferenc, Illés János, Ofella Zoltán, Horváth Cs. Attila és Makray Balázs -, illetve Kisteleki István ligaelnök kedden Berzi Sándortól, az MLSZ főtitkárától tájékoztatást kapott az MLSZ és marketingpartnere, a Derball, illetve az MLSZ és Lothar Matthäus között kötött szerződésről. Az elnökségi tagok a következő ülésig nem nyilatkoznak a megállapodások tartalmáról.

Klement Tibor azt mondta, hogy felelős döntést csak akkor lehet hozni, ha az elnökség minden részletet ismer. Ebbe nemcsak a kapitány szerződése tartozik. "Természetesen ahhoz, hogy reális képet alkossunk a kapitány munkájáról, meg kell ismernünk a jövőre vonatkozó szakmai terveit és a világbajnoki selejtező sorozatról készített elemzését is" - mondta Klement Tibor.

Kutasi Róbert annyit közölt, hogy az elnökségi tagok abban maradtak, kizárólag a következő ülésen mondják el véleményüket arról, amit megtudtak, és ő tartja magát ehhez a megállapodáshoz. A testület várhatóan október 13-án ül össze.