Társoldalunk:

Újpesti és egerszegi ötös a Borsodi Ligában

2005.09.24. 21:58

Borsodi Liga, 6. forduló:
Zalaegerszegi TE - Lombard FC Pápa 5-0 (1-0)
Zalagereszeg, 4500 néző
v.: Szarka Zoltán
ZTE: Milinte - Kocsárdi, Sebők V., Kozmér, László A. - Bojovics, Balog Cs., Józsi, Koplárovics (Szpaszoljevic, 71.) - Montvai (Nagy L., 75.), Sabo (Szpalevic, 65.)
Pápa: Dombai -  Müller, Farkas A., Mutica (Facskó, 57.), Valentényi - Remili, Lipták, Kovrig (Szalai K., 26.), Szkukalek - Herczeg (Hercegfalvi, 66.), Homma
gól: Sebők V. (20., 69., mindkettőt 11-esből), Sabo (47.), Montvai (56.), Szpaszoljevic (84.)
sárga lap: Lipták (19.), Kovrig (19.), Remili (76.), Homma (88.), Facskó (90.)

20. perc: Montvait sodorta el a tizenhatoson belül Kovrig. A megítélt büntetőt Sebők Vilmos vágta a kapuba. (1-0)

47. perc: László készítette le a labdát lövésre, az érkező Sabo pedig 23 méterről kilőtte a kapu bal alsó sarkát. (2-0)

56. perc: Sabo iramodott meg a bal oldalon. A román csatárt a tizenhatosig senki sem akadályozta. Tíz méterre a kaputól az érkező Montvai elé tálalt, akinek nem okozott gondot a kapuba lőni. (3-0)

69. perc: Újabb büntetőt lőhetett a ZTE. Valentényi a tizenhatoson belül szabálytalankodott Bojoviccsal. A tizenegyest ismét Sebők Vilmos értékesítette. (4-0)

84. perc: A két szerb cserecsatár hozta össze a meccs utolsó gólját. Szpalevic egy labdaszerzés után meglódult a kapu felé, majd Szpaszoljevichez játszott, aki nyolc méterről lőtt a pápai kapuba. (5-0)

Úgy tűnik kiheverte a múlt heti, Bp. Honvédtól elszenvedett négygólos vereséget a Zalaegerszeg, Dajka László együttese ugyanis a második félidőben mutatott teljesítményével felőrölte a szervezetlenül játszó pápaiakat. A hazai csatárok jól mozogtak, hiszen Montvai, Sabo és Szpaszoljevic is betalált, míg a Pápa igazán gólhelyzetbe sem került. A ZTE győzelmével felzárkózott a dobogósokra, míg a Lombard FC tovább vár első idei győzelmére.

(MobilPress)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK