Társoldalunk:

Újpesti és egerszegi ötös a Borsodi Ligában

2005.09.24. 21:58

Borsodi Liga, 6. forduló:
Győr - Sopron 2-1 (2-1)
Győr, 1500 néző
v.: Gergely
Győr: Sztevanovic - Varga Z. (Jäkl, 54.), Stark, Mátyus, Regedei, Lendvai - Vincze O., Tóth P., Peric (Zsók, 54.)- Kenesei, Priskin (Bajzát, 81.)
Sopron: Horváth T. - Bagoly, Ibric, Hanák, Fehér Z. - Sira (Sifter, 32.), Horváth A., Landerl (Cotan 74.), Vén (Fülöp, 82.)- Luca, Csordás
gól: Vincze O. (5., 11-esből), Kenesei (27.), illetve Landerl (44.)
sárga lap: Horváth T. (5.), Bagoly (48.), Vén (67.)

5. perc: A mérkőzés jól kezdődött a Győr számára. A soproni kapus csak szabálytalanul tudta megakadályozni Priskint a gólszerzésben, ezért ő egy sárgát, a hazaiak pedig egy büntetőt kaptak, amit Vincze Ottó értékesített (1-0).

27. perc: Vincze Ottó gól után gólpasszt jegyzett. A győri középpályás Keneseit ugratta ki, aki éles szögből ellőtte Horváth mellett a labdát (2-0).

30. perc: Vincze Ottó ismét közel járt a gólszerzéshez, de a 16-osról eleresztett lövését azonban a soproni portás kitolta.

44. perc: Szépített a Sopron. Hanák lőtte be a labdát Landerlnek, aki 9 méterről nem hibázta el a ziccert (2-1).

51. perc: Vén 19 méteres, ravasz szabadrúgását tornázta ki Sztevanovic.

79. perc: A csereként beállt Cotan léc alá tartó lövését hárította a győri kapus.

89. perc: A Vincze-Kenesei duó majdnem újabb góllal zárta a meccset, de utóbbi végül fölé lőtt.

Az előző fordulóban a Tatabánya ellen botladozó, a hét közben a Magyar Kupából szégyenszemre kipottyanó Győr gyorsan kétgólos előnyre tett szert a vendég soproniak ellen, amit még a szünet előtt leadott egyre. A második félidőben itt is, ott is akadtak helyzetek, de alapvetően a Győr akarata érvényesült, aminek három Rába-parti pont lett a következménye.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK