Társoldalunk:

Nem adja az első helyet a Fehérvár

2005.10.01. 20:33

Borsodi Liga, 7. forduló
FC Sopron - Újpest FC 1-1 (1-1)
Sopron, 2000 néző
v.: Arany 
Sopron: Balogh J. - Fehér, Ibric, Costisor, Hanák - Horváth A., Sifter - Demjén, Cotan (Csordás, 79.), Landerl (Cigan, 64.) - Fülöp (Luca, 73.) 
Újpest: Vlaszák - Vermes, Böjte, Vaskó, Vanczák - Erős - Kovács Z., Sándor Gy. (Illyés, 49. perc), Tóth N., Tóth B. (Vituska, 72.) - Kőhalmi (Lettrich, 76.)
gól: Landerl (4.), illetve Demjén (2., öngól) 
sárga lap: Cotan (24.) 
piros lap: Vlaszák (48.)  

2. perc: Tóth Norbertet szabálytalanul szerelték a 16-os sarkánál. A szabadrúgást a sértett végezte el, a labda szögletre pattant. A bal oldali sarokrúgást követően Demjén 3 méterről fejelt - a saját kapujába.(0-1)

4. perc: Hanák futott el a baloldalon, majd az alapvonal közeléből élesen belőtte a labdát, és Landerl közelről a rövid sarokba perdített (1-1)

48. perc: Fülöp kapott jó labdát bal oldalon, jól vette észre középen Cotant, aki kicselezte a kapujából kifutó Vlaszákot, aki elütötte, és emiatt piros lappal bűnhődött.

55. perc: Erős 23 méteres bombája süvített el a kapufa mellett.

67. perc: Fülöp félfordulatból, tíz méterről tüzelt, kevéssel a kapu mellé. 

Bár a Sopron végig fölényben, sőt egy félidőn keresztül emberelőnyben játszott, nem bírta legyűrni a vendég lila-fehéreket. Az Újpest nem futballozott jól, amit bizonyít Vlaszák kapus kiállítása és az is, hogy góljukat sem maguknak, hanem egy soproni játékosnak köszönhették.

MobilPress

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK