Vágólapra másolva!
A Ferencváros a Magyar Labdarúgó Liga (MLL) felszólításának eleget téve letétbe helyezett 10 millió forintot, amelyet a klub volt játékosa, Adem Kapic eddig nem kapott meg és amelynek további sorsáról a bíróság dönt.

"A liga által megadott számlaszámra utaltuk a pénzt, ezzel reményeink szerint sikerült megoldani az ügyet" - mondta Tepszics Ignác, az FTC Rt. cégvezetője.

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága szeptember 8-án Kapic feljelentése nyomán ötmillió forintos pénzbüntetést szabott ki a Ferencvárosra, és fordulónként egy-egy pont levonását helyezte kilátásba arra az esetre, ha a fővárosiak nem rendezik tartozásukat. Tepszics Ignác szerint a büntetés a 10 millió forint letétbe helyezésével hatályát vesztette.

Adem Kapic azért jelentette fel a Ferencvárost, mert a szerződésében szereplő összegnél 10 millió forinttal kevesebbet kapott kézhez. A zöld-fehér klub szerint a játékos többször is szerződésszegést követett el, ezért jogosan tartotta vissza az összeget.

A vitás kérdésben a bíróság mondja ki a végső szót. Az eljárás befejezéséig a Ferencváros a liga számláján letétbe helyezte a vita tárgyát képező összeget.