Vágólapra másolva!
A Ferencváros és a Diósgyőr döntetlent játszott egymással az Üllői úton a labdarúgó Borsodi Liga 9. fordulójában.

Borsodi Liga, 9. forduló:
Ferencváros - Diósgyőr 1-1 (0-0)
Üllői út, 4000 néző
v: Solymosi
Ferencváros: Szűcs - Bognár, Balog Z., Botis, Laczkó - Fitos (Erős G., 84.), Tímár - Csepregi (Jovánczai, a szünetben), Lipcsei, Borbély (Szálkai, 77.) - Rósa D.
Diósgyőr: Kövesfalvi - Farkas N., Katona, Gáspár, Farkas V. - Siminic (Vámosi, 70.), Sipeki, Binder (Mogyorósi, 92.), Vitelki - Tisza, Horváth F.
gól: Jovánczai (68.), illetve Tisza (84.)
sárga lap: Balog (29.), illetve Farkas N. (63.), Katona (77.)

25. perc: Lipcsei fejelte le a labdát Rósa elé, akinek 18 méteres, félmagas kapáslövését Kövesfalvi vetődve megfogta.

27. perc: Csepregi ugratta ki a lesre játszó védők között Rósát, aki elhúzta a labdát Kövesfalvi mellett, éles szögből laposan középre lőtt, a berobbanó Borbély elől Gáspár szögletre mentett.

42. perc: Binder csavart egyből kapura egy szabadrúgást a jobb oldalról, a tizenegyes ponttal egy magasságban. A léc alá tartó labdát Szűcs a kapu fölé ütötte.

68. perc: Borbély szöglete után a védőkről lepattanó labdát Jovánczai kapásból félmagasan rálőtte és a labda egy védőn irányt változtatva a bal sarokba vágódott (1-0).

83. perc: Horváth ugratta ki remek ütemben Tiszát, aki kicsit kivárt, majd 14 méterről Szűcs mellett a jobb sarokba lőtt (1-1).

Az első félidő kiegyenlített küzdelmet hozott, a csapatok egyformán sokat hibáztak. A diósgyőriek térfelén volt többet a labda, de a vendégek gyors ellentámadásaiból több komoly helyzet is kialakulhatott volna, ha pontosabban passzolnak a játékosok.

A második 45 percben sem javult a játék színvonala, a mérkőzés összképe alapján a döntetlen reális.