Vágólapra másolva!
Legyen szó a jóképűnek mondott David Beckhamről, a karakteres arcúnak tartott Christian Karembeu-ről, a markáns tekintetű Oliver Kahnról, netán a sokak által irigyelt Rafael van der Vaartról, egy közös mindenképp van bennük - mindegyikük büszkén jelenik meg élete párjával a kamerák előtt. Ha körülnézünk az interneten, megannyi olyan oldalra bukkanhatunk, ahol rangsorolják a szépséges focistafeleségeket és -barátnőket. Nézzük meg, hol kit tartanak a legszebbnek! Cikkünkben a virtuális szépségversenyeken kívül Ronaldo nőügyeivel, valamint a sármos és a ronda focistákkal is foglalkozunk.

A vb-döntőn összefuthat bármelyik szépséggel - tippeljen és utazzon!

A minap a német Bild című lap szavaztatta meg olvasóit, hogy ki a Bundesligában játszó futballisták legszebb élete párja. Érdekesség, hogy a voksolás végeredményére egy angol nyelvű kínai honlapon (China Daily) bukkantunk rá, mely szerint a németek abszolút kedvence Sylvie van der Vaart, a Hamburgban futballozó holland válogatott Rafael felesége. A szavazók több mint fele a barna bombázó mellett tört pálcát.

A virtuális ezüstérmet a dortmundos Thomas Rosicky barátnőjének a nyakába akasztották (Radka Kocurova a voksok 9 százalékát kapta), míg Tim Borowski szőke kedvese is felfért még a dobogóra. Utána Giselle Santa Cruz (a Bayern München paraguayi csatárának a felesége), Janelle Khouri (a bajor-angol Owen Hargreaves válaszottja) jött a sorban. A listán rajta volt még Jan Koller, Michael Ballack és Oliver Kahn partnere is - nem érdemtelenül.

Rafael és Sylvia az esküvőjükön

A Yahoo brit oldalának a látogatói is megmozgathatták fantáziájukat, s náluk az Interben futballozó Luis Figo felesége lett a befutó - a valóban nagyon szép arcú Helena Svedin a voksok 20 százalékát söpörte be. A második az azóta már visszavonult egykori liverpooli kedvenc Jamie Redknapp párja, Louise lett (12%), megelőzvén az arsenalos Ashley Cole kedvesét, a hosszú barna hajú Cheryl Tweedyt (10%).

Linda Evangelista már dobta a kopasz Fabien Barthezt

A honlap szerkesztői is felállítottak egy sorrendet: náluk is Figóné nyert, a második helyre azonban az egykori Arsenal-bekk Tony Adams dús keblű párját, a modellből énekessé lett Caprice-t tették, akit Fabien Barthez exszerelme, a szupermodell Linda Evangelista követett.

Érdekesség, hogy a virtuálzsüri nem volt elragadtatva Victoria Beckhamtől, férje viszont tarolt egy férfiszépségversenyen (bővebben erről a harmadik oldalon olvashat).