Vágólapra másolva!
Gyepes Gábor pénteken két és fél évre szóló szerződést írt alá  a Wolverhampton Wanderers együtteséhez. A válogatott védő az elmúlt időszakban kölcsönben szerepelt az angol másodosztály 10. helyén álló csapatnál, s mert edzője, Glenn Hoddle elégedett volt teljesítményével, a Wolves élt elővásárlási jogával.

"Nagyon boldog vagyok, hiszen remekül érzem magam a Wolverhamptonnál, a csapattársak is befogadtak" - mondta Gyepes. Az elmúlt időszakban igyekeztem megfelelni, és talán a szerződés is bizonyítja, hogy ez sikerült. Ám ezzel még csak az első célomat értem el, mert mindig is azt mondtam, szeretnék a Wolves első osztályú csapatának a tagja lenni. Most tehát a feljutásra kell koncentrálni, és hiszem, hogy ezt el is tudjuk érni."

"Nagyon elégedett vagyok Gábor eddigi teljesítményével" - nyilatkozta Glenn Hoddle, a Wolverhampton Wanderers menedzsere. "Az edzéseken és a mérkőzéseken is remekül koncentrál, a taktikai utasításokat és a kért játékelemeket mindig szem előtt tartja. A következő években még tovább fejlődhet, csapatunk fontos és megbízható tagja lehet. Örülök, hogy hosszú távon számolhatok vele."