Vágólapra másolva!
Megszűntek Gera Zoltán combfájdalmai, így nincs akadálya annak, hogy szombaton az FA-kupa 3. fordulójában pályára lépjen a West Bromwich Albion-Reading mérkőzésen.

Gera sérvműtétjét követően a december 26-án lejátszott Manchester United-West Brom találkozón tért vissza, de a 23 percnyi játékot újabb másfél hetes kihagyás követte - a magyar válogatott kapitánya a jobb combjában érzett izomfájdalom miatt nem léphetett pályára három Premier League-mérkőzésen. A hét közepe óta azonban már teljes értékű edzésmunkát végezhet, és reményei szerint szombaton ott lesz a Hawthorns gyepén.

"Csütörtökön és pénteken is együtt edzettem a csapattal" - újságolta. "Csütörtökön este még éreztem ugyan egy kicsit a combomat, de már sokkal kevésbé, mint korábban, a pénteki edzésen pedig minden rendben volt. Legjobban annak örülök, hogy a sérvműtétem helye egyáltalán nem érzékeny, és a korábbi kínzó panaszaim nyomtalanul eltűntek. Mivel most már a combom is rendben van, így az edzést követően kihirdetett keretben én is helyet kaptam. Szombaton helyi idő szerint 15 órakor fogadjuk a Reading csapatát, és papíron kötelező a továbbjutás, de itt Angliában a kupameccseken minden előfordulhat, hiszen a kisebb csapatok gyakran nagyon komoly meglepetésre képesek. Egyébként teljes a nagyüzem ezen a hétvégén, hiszen most pénteken délelőtt éppen Buzsáky Ákos edzett a Plymouth csapatával a mi edzőközpontunkban, mert ők szombaton itt játszanak a közelben amolyan 'magyar rangadót' Gyepes Gábor és Rósa Dénes csapata, a Wolverhampton ellen."