Vágólapra másolva!
Sikerült revánsot vennie a spanyol kupában elszenvedett kudarcért az Atlético Madrid labdarúgócsapatának a Real Zaragoza ellen, a fővárosi együttes a Primera División 20. fordulójában ugyanis idegenben győzött 2-0-ra.

A spanyol Király-kupa nyolcaddöntőjében 3-2-es összesítéssel a Real Zaragoza jutott tovább az Atlético Madrid ellenében, azonban a bajnokságban sikerült a visszavágás a fővárosi együttes számára.

A Primera División 20. fordulójának nyitómérkőzésén a 28. percben szerzett vezetést a vendég együttes: Ibagaza kiválóan indította Maxi Rodríguezt, aki a 16-os vonalánál a kifutó César kapus hóna alatt gurított az üres kapuba (0-1).

A második játékrészben kétszer is büntetőt reklamált a Zaragoza csapata és szurkolótábora, a 60. percben mégis a vendégek jutottak tizenegyeshez, César ugyanis ellentmondást nem tűrően gázolta el Maxi Rodríguezt. A büntetőt Fernando Torres értékesítette.

A fiatal csatár két perccel később ismét betalált, ezt a játékvezető les miatt érvénytelenítette, így maradt a 2-0-s venségsiker.

Primera División, 20. forduló:
Real Zaragoza - Atlético Madrid 0-2 (0-1)
gól:
Maxi Rodríguez (28.), F. Torres (60., büntetőből)

Real Madrid - Cádiz 3-1 (0-0)
gól:
Roberto Carlos (67.), David Beckham (71.), Robinho (83.), illetve Medina (55.)

Sereghajtót fogad a Barcelona/sport/focivilag/20060120voros.html?pIdx=2Király-kupa: kiesett az Atlético Madrid/sport/focivilag/20060118serie.html?pIdx=2