Vágólapra másolva!
Miskolci 5-2-es sikere után hazai pályán 6-3-ra diadalmaskodott a Colorspectrum Aramis a futsal Magyar Kupa elődöntőjében, így könnyedén jutott be a szentesi fináléba. A címvédő budafokiak ellenfele a Cső-Montage - Gödöllő párharc győztese lesz.

Futsal Magyar Kupa, elődöntő, második mérkőzés:
Colorspectrum Aramis - Berek-Rolád Miskolc 6-3 (4-0) (videoösszefoglaló)
Budafok, Fonyódi Antal Sportcsarnok, 150 néző
vezette: Kovács Gábor, Solymosi András, Nyekita János
Aramis: Komáromi - Nagy G., Frank T., Szabó Z., Kőrösi. Csere: Csernai, Mersich, Baki, Camin, Bártfai, Magyar. Edző: Soós Ferenc.
Miskolc: Pallai - Monyók, Debreceni, Lénárt L., Illés. Csere: Valkányi, Lénárt G., Dőri Szabó, Mitterpach. Edző: Zupkó Mihály
gól: Szabó Z. (2), Frank T., Camin, Csernai, Bártfai, illetve Mitterpach (2), Debreceni
sárga lap: Kőrösi
továbbjutott: az Aramis, 11-5-ös összesítéssel

Háromgólos előnnyel érkezett az elődöntő második mérkőzésére a hazai csapat és esélyeit növelte, hogy a Berek-Rolád csapatából többen sérülés miatt el sem utaztak a fővárosba.

Egyperces gyászszünettel kezdődött a mérkőzés, a tragikus hirtelenséggel elhunyt Bánka Kristófra, a Rubeola sportolójára emlékeztek a játékostársak és a szurkolók.

Gyorsan vezetést szerzett az Aramis: Frank Tamás lövése megpattant egy védőn és védhetetlenül vágódott a kapuba. A félidő végére négygólossá duzzadt a zöld-feketék előnye, de a miskolciak nem adták fel, és a második félidőben - másfél perc alatt szerzett három góllal - közelebb kerültek a kupa védőjéhez. Ezt követően Szabó Zoltán és a 17 esztendős Bártfai Endre is betalált a Berek kapujába, így biztosan jutott a futsal Magyar Kupa döntőjébe a Colorspectrum Aramis - számolt be a találkozóról a futsal.hu.

Az ellenfélről a szerdán 19.30-kor a Kőér utcai sportcsarnokban megrendezésre kerülő Cső-Montage BFC - Gödöllői Futsal Klub mérkőzés dönt, az első meccsen a Bikák nyertek 5-2-re.