Társoldalunk:

Henryt saját gólja győzheti meg a maradásról

2006.02.22. 15:28

Münchenben még nem csillapodtak a kedélyek: Felix Magath, a Bayern vezetőedzője szerint az AC Milan jogtalan büntetővel egyenlített, s ez törte meg csapata lendületét.

"Soha nem láttam még ilyet a BL-ben. Nem értem, hogy fújhatta be a bíró a tizenegyest. Ezzel nemcsak az eredményt, hanem a játék alakulását is jelentősen befolyásolta, ugyanis futballistáim megtörtek, kiestek a ritmusból a döbbenettől" - dühöngött a bajorok mestere az 1-1-es döntetlent követően.

A belga De Bleeckere azután mutatott a büntetőpontra, hogy Serginho baloldali beadása után a labda Valerien Ismael testéhez szorított kezén pattant meg. "Ezzel együtt megmutattuk, föléjük tudunk kerekedni, így bízom benne, hogy Milánóban kiharcoljuk a továbbjutást" - fogalmazott ugyanakkor optimistán Magath.

Carlo Ancelotti, a milánóiak trénere szerint sem dőlt el a párharc, a szakvezető ugyanis a bajorokat idegenben is képesnek tartja a győzelemre.

"Azt hiszem, elégedett lehetek az eredménnyel, de azért nem szabad elbíznunk magunkat, mert még nem vagyunk a negyeddöntőben. Annak kifejezetten örülök, hogy a második félidőben mi irányítottunk, igaz, sajnos nem sikerült értékesítenünk egyetlen helyzetet sem" - mondta az olasz szakember.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK